030 207 2658 September Loopbaan

Loopbaanadvies in Utrecht

Gemiddelde beoordeling 8,9
Gemiddelde beoordeling 8,9

Loopbaanadvies in Utrecht

Loopbaanadvies Utrecht

Toe aan de volgende stap in jouw carriere? Wil je hier gericht mee aan de slag? En woon jij in de omgeving van Utrecht? Dan is loopbaanadvies in Utrecht iets voor jou! Ontdek hoe individuele coaching jou kan helpen om persoonlijke keuzes te maken in jouw loopbaan en weer zin te hebben in de volgende werkdag. De opbrengst? Beter weten wat jij wilt en wat echt bij je past. Onze coaches in Utrecht helpen jou hier graag bij. Met aandacht voor jou in de gesprekken. We zijn gevestigd in het centrum van Utrecht.

Voor wie

Loopbaanadvies is voor iedereen die toe is aan een volgende stap in zijn of haar loopbaan en hier gerichte keuzes in wil maken.

De resultaten

 • Meer zelfinzicht en weten wat je wilt
 • Bewuste keuzes kunnen maken
 • Actief aan de slag gaan met jouw loopbaan
 • Zin hebben in de volgende werkdag
 • Groeigeluk ervaren

Onze coaches in Utrecht

Machteld van Rees

Plezier in werken en leven. Dat is wat ik breng. Ik doe dit door te kijken naar wat werkt, wat beter kan en waar de vernieuwing zit. Ik heb een coachingsstijl die begripvol is en moed aanwakkert. Ik kijk vanuit kansen en keuzes. En naar het hele systeem. Deze potentieel gerichte kijk heb ik ontwikkeld in verschillende (team)coachopleidingen en mijn jarenlange praktijkervaring. Ik train en coach vanuit de overtuiging dat ieder mens een scala aan mogelijkheden heeft en wanneer iemand de wens heeft deze mogelijkheden meer te benutten, komt hij of zij in beweging. Het traject start met waar jij aan wil werken.

 • Wil je stappen zetten in je carrière?
 • Inzicht krijgen in talenten en het eigen functioneren verder verbeteren?
 • Effectiever en ontspannender functioneren in je team of organisatie?
 • Vergroten van je energie, zelfvertrouwen, veerkracht?
 • Doorbreken van patronen. Iets wat steeds terugkomt en wat je niet dient?

Ik help je graag bij het uitzetten van de gewenste koers waarin jij jezelf kan
ontwikkelen en kan bereiken wat je écht belangrijk vindt.

Specialisatie: Loopbaancoaching | Persoonlijke coaching | Teamontwikkeling |
Effectief communiceren

Margret Schmitter

Als energieke, inspirerende loopbaancoach onderzoek ik samen met jou welke zaken belangrijk zijn en motiveer ik om de ´grote stap´ op zijn minst te overwegen! Je hoeft niet direct van baan te wijzigen, je kunt wellicht in je huidige baan je prettiger gaan voelen met een paar aanpassingen waar jij blij van wordt. We kunnen samen uitzoeken welke aanpassingen dat kunnen zijn en hoe je die het beste voor elkaar kunt krijgen. Maar we kunnen ook kijken waar je écht blij van wordt. Dat zou kunnen resulteren in een andere baan. Alles mag, niets moet. En zit je zonder baan of heb je een interessante vacature gevonden, dan kan ik je begeleiden zodat je een interessant profiel op LinkedIn krijgt, naast natuurlijk een sterk CV en een krachtige brief passend bij de vacature. Ik help je van je netwerkschroom af. Kortom: Ik zorg ervoor dat je aan de sollicitatietafel komt. Alles in jouw tempo, maar ik ben wel je stok achter de deur om zaken nu eens goed te doen!

Specialiteit: Loopbaancoaching | Solliciteren

Paul Koster

Mijn passie ligt bij het vergroten van de effectiviteit van mensen en organisaties. Om effectief te zijn, is geloofwaardigheid en authenticiteit essentieel. Daarom geloof ik niet in het aanleren van trucjes. Het gaat erom een ander deel van jezelf te ontdekken en te gebruiken. Ik gebruik daarvoor mijn ervaring uit de toneelregie. Bij een toneelstuk is de tekst een gegeven. Het publiek bepaalt of ze je geloven in je rol. Dat kan alleen als je zelf gelooft in je rol. In mijn coaching sluit ik aan bij wie jij bent en wat jij kan en wil. Dan kan je ontspannen en vanuit plezier ontdekken dat je veel meer kan dan je denkt. We gaan op zoek naar waar en hoe je jezelf tegenhoudt en hoe je daarmee kan stoppen. Dat betekent dat ik geloof dat je zelf de sleutel tot succes in handen hebt. Als we die vinden en jij die durft te gebruiken, gaat er een nieuwe wereld voor je open. Ik zie er naar uit je te ontmoeten en je beter te leren kennen.

Specialisaties: persoonlijke coaching / team coaching / effectiviteit

Evelyne Rood

“Wil jij de druk beter aan kunnen die van allerlei kanten op je af komt? Uitval door stressklachten voorkomen of er weer goed van herstellen? Daarvoor loop ik graag een stukje met je mee. Niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk; in het bos en op de hei in Hilversum.

Positief, persoonlijk, praktisch en doeltreffend! Dat is wie ik, Evelyne Rood, ben en hoe ik jou kan helpen bij het verhogen van je veerkracht en vitaliteit. Met een verhoogde veerkracht op zowel mentaal, emotioneel als fysiek vlak kan je de druk veel beter aan die van buitenaf (omstandigheden) of van binnenuit (overtuigingen, persoonlijkheid) op je af komt. Hiervoor gebruik ik onder andere (wetenschappelijk onderbouwde) hartcoherentie technieken. Nog niet bekend mee? Tijdens een vrijblijvende kennismaking vertel ik er graag meer over en hoor ik graag jouw verhaal om te kijken of ik wat voor je kan betekenen.”

Specialisatie: Vitaliteit 

Marc Beets

Wil jij weg?

Weg naar een beter leven / uit de ratrace / uit je werk? Jij wilt je vrij voelen, zodat je een andere werkelijkheid ervaart. Met magisch grootse mogelijkheden en andere oplossingen. Vanuit jouw essentie, jouw liefde, in contact met de essentie van anderen.
Dan helpt het om met iemand te praten die kan invoelen waar je mee zit. Iemand die je begrijpt, iemand die er zelf ook geweest is en weet hoe het werkt. Iemand die jouw zoektocht kan begeleiden.
 
Wat gaan we doen?
Jouw vraagstuk en situatie zijn het uitgangspunt in onze coachingsgesprekken. We starten daar waar jij zit. In een aantal afspraken onderzoek je wat je wilt. Wat je wilt veranderen, wat je tegen lijkt te houden en hoe je anders met zaken om kunt gaan. Hoe je jouw eigen kracht weer kunt pakken. Mijn ervaring is dat we snel bij de kern kunnen komen.
 
Durf jij je eigen leven te gaan leiden? In liefde, innerlijke vrede en overvloed? Vrij te zijn?
Wil jij je eigen waarheid ontdekken en volgen? Ik begeleid je om ‘wakker te worden’. Om te leven vanuit je essentie en liefde. Werk te gaan doen wat je zinvol vindt.
 
Specialisatie: persoonlijke, loopbaan en team coaching.

Fere van Diggelen

Als je je op dit moment niet op je plek voelt in je werk, herken je misschien dat er als vanzelf snelle, radicale oplossingen in je hoofd oppoppen: “Wellicht moet ik een nieuwe baan zoeken? Het roer omgooien en mezelf omscholen? Of een grote reis maken zodat ik tot inzichten kom.” Veel voorkomende en logische gedachtes, zeker met alle mogelijkheden van vandaag de dag. Ernaar handelen gaat je alleen niet in elke situatie helpen. De oneindigheid aan mogelijkheden zorgen ervoor dat je telkens weer iets nieuws verzint, waarmee je jezelf korte tijd geneest van het onrustige gevoel. Zonder dat je de bron van de onrust echt aanpakt.

Ik wil daarom iets anders voorstellen: Neem eens echt de tijd om dit onrustige gevoel te onderzoeken voordat je gaat nadenken over een oplossing. Pas als je dit goed weet, ontstaat er ruimte voor een nieuwe richting. Één die echt past bij jou.

Ik ondersteun je graag in dit onderzoek met een luisterend oor en passende werkvormen.

We onderzoeken samen:

Waar blijf je tegenaan lopen? Welke persoonlijke valkuilen heb jij ontwikkeld in jouw veranderproces?

Waar komt dit uit voort? Welke patronen en overtuigingen liggen hieraan ten grondslag?

Wat past er bij jou? Welke verlangens en competenties heb je en wat is er nodig om jouw volgende stap te zetten?

Gaan we samen aan de slag?

Specialisatie: persoonlijke coaching, persoonlijk leiderschap, loopbaancoaching

Tom Zomer (Ondernemerscoach)

Heb je een eigen bedrijf en wil je een volgende stap maken? Of speel je al een tijdje met het idee om te gaan ondernemen? Dan is het tijd voor een kennismaking!

Ik word enthousiast van ondernemen. En van ondernemers. De energie die je voelt wanneer een ondernemer praat over zijn of haar bedrijf. Het geloof in het bedrijf, het product of de dienst en jezelf.

Zelf werk ik al een aantal jaar met veel plezier als ondernemer. Gestart met September advies. Later kwamen hier September onderwijs en September loopbaan bij. Ook ben ik actief betrokken in een ondernemersnetwerk.

Als ondernemer kom je uitdagingen tegen. Kansen die je wel of niet moet pakken, keuzes die je moet maken of een hobbel die je over wilt. Hier ga ik graag met je over in gesprek. Ik denk graag met je mee en deel ervaringen. Met jou kijk ik wat er nodig is om van goed naar beter te gaan. Hoe je die volgende stap kunt zetten. En hoe je met een grotere glimlach naar je werk kunt gaan.

Kom binnenkort eens langs!

Specialisatie: Loopbaancoach – ondernemen – starten met ondernemen

Loopbaanadvies in het kort

Aan de slag met jouw volgende stap in je carrière

Persoonlijke begeleiding met aandacht voor jou

Meer zelfinzicht en inzicht in wat bij jou past

Leren bewuste keuzes te maken en dit om te zetten in actie

Voer gesprekken bij jou in de buurt

Neem gerust contact op!

Direct contact

Bel ons op 030 - 207 2658
maandag t/m vrijdag 9 - 18 uur
Stuur ons een bericht
WhatsApp 06 - 24487975
Stel je vraag per e-mail
info@septemberloopbaan.nl

Loopbaanadvies Utrecht

Toe aan de volgende stap in jouw carriere? Wil je hier gericht mee aan de slag? En woon jij in de omgeving van Utrecht? Dan is loopbaanadvies in Utrecht iets voor jou! Ontdek hoe individuele coaching jou kan helpen om persoonlijke keuzes te maken in jouw loopbaan en weer zin te hebben in de volgende werkdag. De opbrengst? Beter weten wat jij wilt en wat echt bij je past. Onze coaches in Utrecht helpen jou hier graag bij. Met aandacht voor jou in de gesprekken. We zijn gevestigd in het centrum van Utrecht.

Voor wie

Loopbaanadvies is voor iedereen die toe is aan een volgende stap in zijn of haar loopbaan en hier gerichte keuzes in wil maken.

De resultaten

 • Meer zelfinzicht en weten wat je wilt
 • Bewuste keuzes kunnen maken
 • Actief aan de slag gaan met jouw loopbaan
 • Zin hebben in de volgende werkdag
 • Groeigeluk ervaren

Onze coaches in Utrecht

Machteld van Rees

Plezier in werken en leven. Dat is wat ik breng. Ik doe dit door te kijken naar wat werkt, wat beter kan en waar de vernieuwing zit. Ik heb een coachingsstijl die begripvol is en moed aanwakkert. Ik kijk vanuit kansen en keuzes. En naar het hele systeem. Deze potentieel gerichte kijk heb ik ontwikkeld in verschillende (team)coachopleidingen en mijn jarenlange praktijkervaring. Ik train en coach vanuit de overtuiging dat ieder mens een scala aan mogelijkheden heeft en wanneer iemand de wens heeft deze mogelijkheden meer te benutten, komt hij of zij in beweging. Het traject start met waar jij aan wil werken.

 • Wil je stappen zetten in je carrière?
 • Inzicht krijgen in talenten en het eigen functioneren verder verbeteren?
 • Effectiever en ontspannender functioneren in je team of organisatie?
 • Vergroten van je energie, zelfvertrouwen, veerkracht?
 • Doorbreken van patronen. Iets wat steeds terugkomt en wat je niet dient?

Ik help je graag bij het uitzetten van de gewenste koers waarin jij jezelf kan
ontwikkelen en kan bereiken wat je écht belangrijk vindt.

Specialisatie: Loopbaancoaching | Persoonlijke coaching | Teamontwikkeling |
Effectief communiceren

Margret Schmitter

Als energieke, inspirerende loopbaancoach onderzoek ik samen met jou welke zaken belangrijk zijn en motiveer ik om de ´grote stap´ op zijn minst te overwegen! Je hoeft niet direct van baan te wijzigen, je kunt wellicht in je huidige baan je prettiger gaan voelen met een paar aanpassingen waar jij blij van wordt. We kunnen samen uitzoeken welke aanpassingen dat kunnen zijn en hoe je die het beste voor elkaar kunt krijgen. Maar we kunnen ook kijken waar je écht blij van wordt. Dat zou kunnen resulteren in een andere baan. Alles mag, niets moet. En zit je zonder baan of heb je een interessante vacature gevonden, dan kan ik je begeleiden zodat je een interessant profiel op LinkedIn krijgt, naast natuurlijk een sterk CV en een krachtige brief passend bij de vacature. Ik help je van je netwerkschroom af. Kortom: Ik zorg ervoor dat je aan de sollicitatietafel komt. Alles in jouw tempo, maar ik ben wel je stok achter de deur om zaken nu eens goed te doen!

Specialiteit: Loopbaancoaching | Solliciteren

Tom Zomer (Ondernemerscoach)

Heb je een eigen bedrijf en wil je een volgende stap maken? Of speel je al een tijdje met het idee om te gaan ondernemen? Dan is het tijd voor een kennismaking!

Ik word enthousiast van ondernemen. En van ondernemers. De energie die je voelt wanneer een ondernemer praat over zijn of haar bedrijf. Het geloof in het bedrijf, het product of de dienst en jezelf.

Zelf werk ik al een aantal jaar met veel plezier als ondernemer. Gestart met September advies. Later kwamen hier September onderwijs en September loopbaan bij. Ook ben ik actief betrokken in een ondernemersnetwerk.

Als ondernemer kom je uitdagingen tegen. Kansen die je wel of niet moet pakken, keuzes die je moet maken of een hobbel die je over wilt. Hier ga ik graag met je over in gesprek. Ik denk graag met je mee en deel ervaringen. Met jou kijk ik wat er nodig is om van goed naar beter te gaan. Hoe je die volgende stap kunt zetten. En hoe je met een grotere glimlach naar je werk kunt gaan.

Kom binnenkort eens langs!

Specialisatie: Loopbaancoach – ondernemen – starten met ondernemen

Evelyne Rood

“Wil jij de druk beter aan kunnen die van allerlei kanten op je af komt? Uitval door stressklachten voorkomen of er weer goed van herstellen? Daarvoor loop ik graag een stukje met je mee. Niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk; in het bos en op de hei in Hilversum.

Positief, persoonlijk, praktisch en doeltreffend! Dat is wie ik, Evelyne Rood, ben en hoe ik jou kan helpen bij het verhogen van je veerkracht en vitaliteit. Met een verhoogde veerkracht op zowel mentaal, emotioneel als fysiek vlak kan je de druk veel beter aan die van buitenaf (omstandigheden) of van binnenuit (overtuigingen, persoonlijkheid) op je af komt. Hiervoor gebruik ik onder andere (wetenschappelijk onderbouwde) hartcoherentie technieken. Nog niet bekend mee? Tijdens een vrijblijvende kennismaking vertel ik er graag meer over en hoor ik graag jouw verhaal om te kijken of ik wat voor je kan betekenen.”

Specialisatie: Vitaliteit