030 207 2658 September Loopbaan

Hulp bij je aanvraag

Gemiddelde beoordeling 8,9
Gemiddelde beoordeling 8,9

Hulp bij je aanvraag

Hulp bij aanvraag van MKB Slim subsidie

Heb jij een goed lopende onderneming? Ben je trots op wat je al bereikt hebt? Maar merk je tegelijkertijd dat het soms zo druk is dat je de tijd niet hebt om echt met aandacht te investeren in je medewerkers? Wij kunnen je helpen de beste mensen op de beste plek en in hun kracht te zetten! 

Via de SLIM-Subsidie versterkt de overheid tot € 24.999 per organisatie aan projecten die leren en ontwikkelen in mkb-bedrijven stimuleren. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan loopbaangesprekken met medewerkers om kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Wij nemen de subsidieaanvraag voor je uit handen en kunnen een rol spelen in de uitvoering ervan. Wij maken de subsidies gemakkelijk. Dit scheelt jou tijd en moeite. En met resultaat: investeren in de ontwikkeling van jouw medewerkers, groeigeluk voor de gehele organisatie en voor jou als ondernemer! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 

De voordelen voor jouw organisatie op een rij:

  • Wij vragen de subsidie voor je aan. Dit scheelt jou een hoop tijd en moeite! 
  • Grotere slagingskans: wij hebben ervaring met het aanvragen van de SLIM-subsidie en weten wat belangrijk is bij de aanvraag. 
  • No cure no pay: wij brengen alleen kosten in rekening wanneer je de aanvraag krijgt toegewezen. 
  • Wij kunnen indien gewenst een deel van de uitvoering van het traject op ons nemen. 

Tarieven
Wij brengen 15 procent van het totaalbedrag van de aanvraag in rekening wanneer je de subsidie toegewezen krijgt. Daarnaast kunnen wij helpen in de uitvoering van de ontwikkelprojecten. 

Vragen over de SLIM-subsidie of op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen? 

Neem gerust contact op!

Direct contact

Bel ons op 030 - 207 2658
maandag t/m vrijdag 9 - 18 uur
Stuur ons een bericht
WhatsApp 06 - 24487975
Stel je vraag per e-mail
info@septemberloopbaan.nl

HR – Goed werkgeverschap

1. Werving en selectie van medewerkers met aandacht voor talentontwikkeling

Hoe werf en selecteer je de juiste mensen? Hoe bepaal je wie het beste past bij de functie en bij de organisatiecultuur? Hoe behoud je medewerkers en zorg je ervoor dat ze hun talenten verder kunnen ontwikkelen? Voor het antwoord op deze vragen moet je eerst helder hebben welke vaardigheden en competenties bij de functie horen. En welk type werknemers bij je organisatie passen. Wij helpen jou graag om dit in kaart te brengen en ontwikkelen een praktische tool die je werving & selectie en talentontwikkeling een stuk effectiever maakt. Het resultaat: groeigeluk voor je organisatie en voor je medewerkers!

2. Focus op organisatiecultuur & kernwaarden

Hoe zorg je voor een sterk teamgevoel binnen je organisatie? Hoe creëer je een succesvolle organisatiecultuur? Hoe vier je successen en teamprestaties? Goed functionerende teams zijn in staat om samen meer te bereiken dan ieder individu afzonderlijk. Wanneer je een team hebt met gedreven en enthousiaste medewerkers die elkaar vertrouwen en waarin de organisatiecultuur echt wordt doorleefd, bereik je samen zo veel meer. Wij kunnen helpen om deze cultuur en de kernwaarden duidelijk neer te zetten.

3. Young Professional Academie

Heb jij als organisatie veel young professionals in dienst? Het werken met young professionals levert veel voordelen op, maar de begeleiding kan ook tijdsintensief zijn. Wij nemen deze begeleiding graag uit handen. We kennen de valkuilen en uitdagingen waar young professionals mee te maken krijgen en weten hoe je ze kunt stimuleren en motiveren hier eigenaarschap in te nemen. We creëren een op maat gemaakt ontwikkeltraject met coaching en trainingen waarin de young professional aan het einde van het traject een goed presterende, enthousiaste en gemotiveerde werknemer is en blijft!

4. Hulp bij aanvraag van MKB Slim subsidie

Heb jij een goed lopende onderneming? Ben je trots op wat je al bereikt hebt? Maar merk je tegelijkertijd dat het soms zo druk is dat je de tijd niet hebt om echt met aandacht te investeren in je medewerkers? Wij kunnen je helpen de beste mensen op de beste plek en in hun kracht te zetten!Â
Via de SLIM-Subsidie verstrekt de overheid tot 24.999 euro per organisatie aan projecten die leren en ontwikkelen in mkb-bedrijven stimuleren. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan loopbaangesprekken met medewerkers om kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Wij nemen de subsidieaanvraag voor je uit handen en kunnen een rol spelen in de uitvoering ervan. Wij maken de subsidies gemakkelijk. Dit scheelt jou tijd en moeite. En met resultaat: investeren in de ontwikkeling van jouw medewerkers, groeigeluk voor de gehele organisatie en voor jou als ondernemer! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Neem gerust contact met ons op!

Direct contact

Bel ons op 030 - 265 7658
maandag t/m vrijdag 9 - 18 uur
Stuur ons een bericht
WhatsApp 06 - 43124596
Stel je vraag per e-mail info@septemberloopbaan.nl