030 207 2658 September Loopbaan

Elke dag groeigeluk!

Gemiddelde beoordeling 8,9

Elke dag groeigeluk!

Gemiddelde beoordeling 8,9

Het coachingsbureau dat écht naar je luistert

Wij zijn September: een coachingsbureau met 10 jaar ervaring in loopbaancoaching.

Ons hart gaat sneller kloppen van anderen helpen zich dagelijks te ontwikkelen. Klinkt ambitieus? Vinden wij ook, en dat is best spannend. Maar we geloven dat iedereen in zijn of haar werk groeigeluk kan ervaren.
Het begon toen oprichters Michiel en Tom zelf op zoek waren naar begeleiding in hun ontwikkeling, tijdens hun studie switch. “Wat werkt voor mij? Hoe ontwikkel ik mezelf? Waar krijg ik energie van? Waar ga ik van kwispelen?” Hun passie bleek het stellen van die vragen. Aan zichzelf, en vooral aan anderen.
Nu, 10 jaar later, coachen ze samen met een team van coaches door heel Nederland. Door het stellen van vragen en écht te luisteren, is September altijd in staat om jou te helpen met je loopbaanvraag. Welke vraag dit ook is. Zo draagt September bij aan meer groeigeluk voor iedereen.

Ontwikkeling waar je morgen mee verder kunt.

Naast loopbaanadvies geeft September trainingen en coaching op scholen door heel Nederland. Wij helpen jou of jouw team te ontwikkelen op een manier die past. Geen standaardopleiding, maar een praktijkgerichte trainingen waar je morgen mee verder kunt. We richten ons daarbij vooral op alles dat al wél werkt: altijd een positieve benadering, met aandacht voor het individu.

Een trotse klant vertelt.

Er is op een hele open manier gekeken naar mijn interesse, verlangens en wat ik allemaal mogelijk zou kunnen. En die drie dingen samen hebben goede resultaten opgeleverd”.

Geert – Traject voorjaar 2019  

Werken bij September. 

Samen met het gezelligste team van Utrecht iedere dag gaan voor groeigeluk? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s. 

Hier werken we dagelijks aan groeigeluk.

Kom je langs voor een kop koffie en een mooi gesprek?

Je vindt ons aan Lucas Bolwerk 16, te Utrecht.