030 207 2658 September Loopbaan

Gezocht:
Ondernemende Aanvoerder

Gezocht:
Ondernemende Aanvoerder

Heb je lef? Gaat je hart sneller kloppen van dingen gedaan krijgen? Dit is een verantwoordelijke baan waarin je bijdraagt aan het groeigeluk van onze coaches en coachees en waarin je écht wat kunt betekenen. Dit in een omgeving waar geen dag hetzelfde is en waarin je snel moet kunnen schakelen.

Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de loopbaancoaching van September. Je kijkt met een ondernemende blik naar hoe we meer loopbaantrajecten kunnen starten en hoe we de bestaande trajecten kunnen uitbreiden, zodat we nog meer mensen kunnen helpen met stappen zetten in hun loopbaan. Daarnaast zorg je voor een gestructureerde samenwerking met al onze loopbaancoaches en creëer je betrokkenheid binnen het team Het resultaat? Groeigeluk en een hoge NPS!

Meer weten over deze functie?
Lees dan meer over de Vacature Ondernemende Aanvoerder September Loopbaan

Solliciteer direct via onderstaand formulier

Ben jij overtuigd en denk je dat je ons ook kunt overtuigen dat jij geknipt bent voor deze functie, solliciteer dan direct hieronder!

 

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    LET OP: .docx wordt niet ondersteund. .doc en .pdf zijn wel toegestaan.
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.

 

Van vandaag tot aan je eerste coachgesprek.

Wat leuk dat je interesse hebt om met ons samen te werken! We vinden het altijd leuk om kennis te maken. Hieronder zie je hoe de procedure loopt vanaf het moment dat je contact met ons opneemt tot de samenwerking.

1. Neem contact met ons op.
Wanneer je enthousiast wordt om als freelance coach voor September Loopbaan aan de slag te gaan, dan horen we het graag. We ontvangen graag een e-mail op annika@septemberloopbaan.nl met hierin je c.v en een korte toelichting over jezelf en je motivatie om je bij ons aan te sluiten.

2. De workshop
Bij Sepember werken we graag ervaringsgericht. Daarom hebben we als eerste kennismaking gekozen voor een workshopvorm, waarin zowel jij als wij een coachoefening doen in (klein) groepsverband. Zo leren we elkaar en elkaars werkwijze beter kennen. Wat ons betreft een mooie manier om te ontdekken of we goed bij elkaar passen!

w

3. Het gesprek.
Zijn we beiden positief na de eerste kennismaking, dan volgt er een gesprek met de contactpersoon van September Loopbaan. Tijdens dit gesprek maken we nader kennis en gaan we wat meer de diepte in over loopbaancoaching, werkwijze en de eventuele samenwerking.

4. Aan de slag! 
Na enthousiasme van beide kanten na het gesprek, wordt je opgenomen in onze poule van freelance loopbaancoaches. Vanaf nu kun je voor ons aan de slag en ga je in ieder gesprek voor groeigeluk!

Elke dag groeigeluk. Dat is waar wij voor staan.

En dat kunnen we niet alleen. We werken hier iedere dag keihard aan met een gemotiveerd team van jonge mensen. Dit doen we door écht te luisteren, naar de personen waar we mee werken én naar elkaar.

We vinden het belangrijk dat jij doet waar je blij van wordt en dat je iedere dag met plezier naar je werk gaat. Samen gaan we er voor. Iedere dag weer. Zo dragen we iedere dag bij aan de ontwikkeling van anderen en die van onszelf.

Ons kantoor bevindt zich in een herenhuis in hartje Utrecht, met uitzicht op de singels. Wil je tijdens je werkdag eventjes ontspannen? Voel je dan vrij om een rondje te gaan lopen in het prachtige stadscentrum van Utrecht. Even slenteren langs de oude gracht, een rondje lopen in park Lepelenburg of een bezoekje brengen aan de Dom en dan weer vol energie aan de slag!